Vrijwilliger worden?

Kom meedoen in ons team

20151010_105608Ook u kunt onderdeel zijn van een gezellig team en tegelijkertijd een waardevolle bijdrage leveren aan het behoud van het culturele erfgoed van Oud Loosduinen. U bent van harte welkom! Er is genoeg te doen, we hebben meerdere ‘vacatures’.

Oproepkrachten met groene vingers
Voor het onderhoud van de tuin en de omgeving van het museum.
Bent u handig met bezem of met het netjes houden, onderhouden van onze buitenruimte? Enthousiaste mensen met groene vingers die het leuk vinden om samen wekelijks of tweewekelijks een uurtje de buitenruimte netjes te houden zijn van harte welkom!20151010_105955

Echte Loosduiners die goed met mensen overweg kunnen
Mensen met een Loosduins hart die bovendien over goede sociale vaardigheden beschikken, zijn zeer welkom als vrijwilliger in ons museum. U kunt op vele manieren, op oproepbasis of op gezette tijden voor enkele uren helpen om mensen rond te leiden, welkom te heten of zelf tentoonstellingen op te zetten over Loosduinse onderwerpen!

Ambassadeurs voor het Loosduins Museum
Vloggers of bloggers of Social Media veel-gebruikers
Bent u handig in het uitdragen van nieuws over het Loosduins Museum in onze regio? Kent u veel mensen in Loosduinen? Meldt u zich bij ons aan als ambassadeur en volgt u ons op facebook en twitter, we kunnen alle publiciteit goed gebruiken! Als ambassadeur bezoekt u maandelijks het museum om te vernemen wat er speelt en wordt u op oproepbasis betrokken bij campagnes waar we extra publiciteit voor zoeken.

Nieuwe vrijwilligers welkom!Vrijwilligers in het Loosduins Museum
Nieuwe vrijwilligers hebben in eerste instantie contact met onze voorzitter Pjer Wijsman en de secretaris Hans Frankfort. Vervolgens werkt een coördinator u in tijdens een proeftijd van drie maanden. Daarna ontvangt en ondertekent u een vrijwilligerscontract met daarin de gemaakte afspraken en heeft u inzage in de informatiemap met instructies.
Ongeveer ieder kwartaal praten we even bij en evalueren we uw en onze ervaringen onder het genot van een borreltje. We hebben het dan ook over de ervaringen met betrekking tot de nieuwe tentoonstelling of u krijgt bijvoorbeeld instructies over de eerstvolgende tentoonstelling.

Uiteraard wordt u als vrijwilliger ook in het zonnetje gezet, we zeggen nog niet hoe. Het blijft een verrassing!

We zien uit naar uw e-mailbericht of telefoontje. U Kunt natuurlijk ook gewoon binnenlopen op zaterdagmiddag! Voor meer informatie neemt u contact op met:
Hans Frankfort, loosduinsmuseum@ziggo.nl

.
20150826_155340 (640x360)

Extra piekmomenten en een gezellig team
Een paar keer per jaar ontvangen we grote groepen mensen in het museum. Bijvoorbeeld tijdens open monumentendag. Op dat soort momenten is het fijn om terug te kunnen vallen op ons betrokken team van vrijwilligers die helpen een en ander in goede banen te leiden.
Wilt u ook onderdeel zijn van een gezellig team en tegelijkertijd een waardevolle bijdrage leveren aan het behoud van het culturele erfgoed van Oud Loosduinen? U bent van harte welkom! Er is genoeg te doen…


Er is altijd plek voor vrijwilligers en donateurs om het museum te ondersteunen.
Wilt u meedoen?


Zo wordt u donateur Vrijwilliger in het team