Donateurs

Wilt u  het Loosduins Museum helpen? Dat kan als vrijwilliger en bezoeker, maar natuurlijk ook als donateur of vriend van het museum. Voor de exploitatie van het museum is de Stichting Oud Loosduinen als eigenaar financieel voor een groot deel afhankelijk van de bijdragen van donateurs. Tot op heden prijzen we ons gelukkig met een grote schare donateurs die het museum een warm hart toedragen.

ANBI_logoAl voor een jaarlijkse bijdrage vanaf € 15,- bent u donateur en heeft u het hele jaar vrij toegang tot het museum, ontvangt u het jaarverslag en bent u welkom op de tweejaarlijkse gezellige donateursavond. De Stichting Oud Loosduinen is ANBI erkend. Dit betekent dat alle giften en donaties aan de stichting financieel aftrekbaar zijn, volgens de geldende belastingregels.

U kunt ons natuurlijk ook helpen: 

  • Door bijvoorbeeld onze Facebookpagina te liken en onze berichten te delen.
  • Ook kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief en op de hoogte blijven van exposities en activiteiten.
  • Of u kunt zich aanmelden als vrijwilliger (lees meer)!

Vriend van het Museum
Ook bedrijven en organisaties in Loosduinen kunnen het Loosduins Museum helpen! U kunt als vriend van het museum op verschillende manieren uw bijdrage leveren in ruil voor toegang en naamsvermelding. U kunt daarbij denken aan donaties of sponsoring, maar ook aan ondersteuning met uw producten of diensten. Neemt u contact op met Henk Giezeman H.F.J.Giezeman@ziggo.nl om de mogelijkheden te bespreken!

Wilt u nieuwe donateur of vriend van het museum worden?
Stuurt u een e-mailbericht naar loosduinsmuseum@ziggo.nl o.v.v.:  Ja, ik wil donateur worden en draag graag bij aan het Loosduins Museum. Vermeld u svp ook uw:

  • Voornaam Voorletters Achternaam
  • Adres met postcode en woonplaats
  • E-mail-adres en telefoonnummer

Er is altijd plek voor vrijwilligers en donateurs om het museum te ondersteunen.
Wilt u meedoen?


Zo wordt u donateur Vrijwilliger in het team