Vaarseizoen 2019

 

Persbericht, vaarseizoen 2019 Loosduins Museum

 

Vanaf  zaterdag 27 juli t/m 31 augustus  2019 kunt u weer elke woensdag en zaterdag een vaartocht maken vanaf het Loosduins Museum.  Rondvaartbedrijf De Gantel verzorgt deze tocht en u kunt zich vooraf melden bij info@rondvaartbedrijfdegantel.nl.
De boot is overdekt en er kunnen ca. 32 personen mee.

Woensdags een rondje Poeldijk en zaterdags naar druiventuin ‘Sonnehoeck’ v.v. incl. rondleiding op de tuin. De boot vertrekt om 13.15 uur en de kaartjes kunt u een half uur voor vertrek kopen aan de balie van het museum.
Wees er op tijd bij want vol= vol.                                                                                                                                                                                                                                                                                                Voor uitgebreide informatie, bekijk onze website: www.loosduinsmuseum.nl                                                                                                                                                                                                                                                                                            Ook in het museum is, tijdens openingstijden, meer informatie te verkrijgen.

De nieuwe tentoonstelling  op de benedenverdieping met als titel:  ‘ Thuis heb ik nog een Ansichtkaart ………’  geeft een leuk beeld van ‘oud Loosduinen’  maar tevens laat het zien hoe men vroeger correspondeerde met elkaar. Geen bericht per telefoon, mobiel of App. maar een kaartje.